...Hari Jadi Papa Ku Yang Tersayang ...

MY FATHER BIRTHDAY


Nie je yg anak2 ayah mampu nk belikn … KEK COKLAT … SEDAPPPP !!! 
Huhuhu … hope ayah suke …  

MY LOVELY FATHER EN.AMIR

Tahun 2011 cukup 50 tahun umur my dad n my mom … Tapi besday mama da lpas … Cepat btol rase dunia nie berputar … Macam biaser lah .. Apalg kn !! Kiteorg sambut besday ayh dekat Macdonald Taman Kobena .





THANKZ SEBAB SUDI LAWAT BLOG SAYA ! SILA LIKE YE :) !

HANYA TINGGAL KENANGAN JB 3087

     Tibe2 arini bru ade mood nk bercerita..Uma sewa yg first time aq dok kt merlimau nie di MU5,3087…Kiteorg bertujuh dlm uma tu..(RAMAIKAN..PERGHHHH..HE3)…
Masa tengah baik semua nya HAPPY JER…Makan same2,kuar same2,Lepak same2 n mcm2 lg…

MySpace Graphics

HANYA TINGGAL KENANGAN
MySpace Graphics

video

     Segelintir drpd kiteorg je yg akan still bersama pasnie…walau pape pn yang terjadi dan berlaku…aku bangga sebab dpt kwn dgn korng…drpd hubungan nie bru aq dpt thu ape ERTI KAWAN…aq xrasa pn yg kite nie semua btol..masing2 ego..masing2 ade ragam…so,pada kwn2 aku…amek lah semua nie sebagai pengajaran kite…
SORRY TO SAY LAH KAWAN

     Pada yang sakit hati dengan aku…Aku minta maaf sgt2…halalkan mkn minum…mane thu ader gurau yg korng xkne kn…Tergurau kasar ke..Terperli yg xtentu ke…terpulang pada korang nk maaf kan aq or x..sape lah aq xnk maafkan org…sedangkan NABI pun maafkan umat-nya…
PADA HARI INI ( 23 NOVEMVER 2011 )
BERAKHIRLAH SEBUAH MEMORY YG TERCIPTA DI MU5 JB 3087 –SEM DUA

THANKZ SEBAB SUDI LAWAT BLOG SAYA ! SILA LIKE YE :) !