Adakah Aku Akan Memilikinya !

Mesti korang tertanya-tanya kan .. apa yang aku teringin kan ...hurm ... guess what ? ... Ayah da jnji dgn aku yang ayh nk beli kn aku handphone ... sebenarnya ayh xkci pn beli handset ... sbb ayh kata .. aku nie ganas ... pkai nset asyek rosak je .. hehe ... ayh ckp beli lah lain ... tapi .. aq still nk tukar gak nset baru.. huhu ... ayah kata tunggu ayah cuti baru ayah beli kn …ayah beli kn nset ke ea … ?? hurmsss ….aq da pn survey nset yg aq nk nie ..mne2 pn harga same je kot …Tak sabar nk menanti HARI ESOKHOPE AYAH DAPAT BELI KAN AKU NSET .. WWweeeeee :)





THANKZ SEBAB SUDI LAWAT BLOG SAYA ! SILA LIKE YE :) !

...Hari Jadi Papa Ku Yang Tersayang ...

MY FATHER BIRTHDAY


Nie je yg anak2 ayah mampu nk belikn … KEK COKLAT … SEDAPPPP !!! 
Huhuhu … hope ayah suke …  

MY LOVELY FATHER EN.AMIR

Tahun 2011 cukup 50 tahun umur my dad n my mom … Tapi besday mama da lpas … Cepat btol rase dunia nie berputar … Macam biaser lah .. Apalg kn !! Kiteorg sambut besday ayh dekat Macdonald Taman Kobena .





THANKZ SEBAB SUDI LAWAT BLOG SAYA ! SILA LIKE YE :) !

HANYA TINGGAL KENANGAN JB 3087

     Tibe2 arini bru ade mood nk bercerita..Uma sewa yg first time aq dok kt merlimau nie di MU5,3087…Kiteorg bertujuh dlm uma tu..(RAMAIKAN..PERGHHHH..HE3)…
Masa tengah baik semua nya HAPPY JER…Makan same2,kuar same2,Lepak same2 n mcm2 lg…

MySpace Graphics

HANYA TINGGAL KENANGAN
MySpace Graphics

video

     Segelintir drpd kiteorg je yg akan still bersama pasnie…walau pape pn yang terjadi dan berlaku…aku bangga sebab dpt kwn dgn korng…drpd hubungan nie bru aq dpt thu ape ERTI KAWAN…aq xrasa pn yg kite nie semua btol..masing2 ego..masing2 ade ragam…so,pada kwn2 aku…amek lah semua nie sebagai pengajaran kite…
SORRY TO SAY LAH KAWAN

     Pada yang sakit hati dengan aku…Aku minta maaf sgt2…halalkan mkn minum…mane thu ader gurau yg korng xkne kn…Tergurau kasar ke..Terperli yg xtentu ke…terpulang pada korang nk maaf kan aq or x..sape lah aq xnk maafkan org…sedangkan NABI pun maafkan umat-nya…
PADA HARI INI ( 23 NOVEMVER 2011 )
BERAKHIRLAH SEBUAH MEMORY YG TERCIPTA DI MU5 JB 3087 –SEM DUA

THANKZ SEBAB SUDI LAWAT BLOG SAYA ! SILA LIKE YE :) !

30 TIPS CARA UNTUK MEMIKAT HATI SEORANG LELAKI






:: Inilah tips-tips nya bg korang yang nk tahu ok ::


TIPS - TIPS UNTUK MEMIKAT HATI SEORANG LELAKI


1.   Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan mereka.
 
2.     Jujur dan sentiasa merendah diri.

3.     Lakukan apa yang dia suka dan jangan lakukan apa yang dia tidak suka.

4.     Mempunyai tingkah laku yang baik dan lemah lembut.

5.     Pandai dalam memainkan peranan sebagai seorang wanita ketika berada di samping lelaki yang anda minati.

6.     Jangan terlalu mengongkongLelaki sukakan wanita yang suka berterus terang tanpa menyembunyikan sesuatu.

7.     Jangan bersikap selalu jual mahal apabila berada bersama mereka.

8.     Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.

9.     Tidak mudah putus asa dan sentiasa berdiri di atas kaki sendiri tanpa meminta pertolongan dari orang lain.

10.   Jangan suka bercakap benda yang tidak berfaedah ketika bercakap dengan mereka.Menjadi temannya ketika dia susah dan senang.

11.   Lelaki suka kamu menjadi pendengar yang setia dan tidak suka wanita yang suka membangkang.

12.   Yang paling penting lelaki suka dimanjai dengan belaian dan kata-kata yang romantik.

13.   Lelaki tidak suka jika kamu memakai mekap yang terlalu tebal.

14.   Mengetahui bila hari lahirnya.

15.   Menghormati dirinya, keluarga dan teman-teman yang rapat dengannya.

16.   Bersikap matang dalam tutur-kata dan tingkah laku.

17.   Lelaki tidak suka wanita yang bersikap terlalu kebudak-budakan.

18.   Jangan terlalu bersikap ganas dalam pergaulan.

19.   Jangan terlalu menunjukkan bahawa kamu ini terlalu baik.

20.   Sentiasa memegang prinsip sederhana dan tidak boros di dalam perbelanjaan.

21.   Bersikap keibuan adalah antara tips yang perlu kamu titik beratkan.

22.   Sentiasa bercakap lembut dengan mereka.

23.   Jangan bersikap terlalu kuno.

24.   Bertanya khabar sekurang-kurangnya dua kali seminggu agar tali persahabatan kamu dengannya tidak putus begitu sahaja. Mungkin suatu hari nanti sikap kamu yang terlalu mengambil berat mampu menarik perhatiannya.

25.   Menunjukkan bahawa kamu bukanlah seorang gadis yang mudah dipermainkan.

26.   Jangan terlalu merengek dan mengada-ngada.

27.   Jangan tunjukkan kelemahan kamu ketika berada di samping lelaki yang kamu minati.

28.   Lelaki sukakan wanita yang bijaksana dan matang serta mudah diajak berbincang.

29.   Berjaya di dalam apa jua bidang yang kamu ceburi.

30.   Tidak terlalu meminta dan jaga tata tertib kamu di meja makan. 



    ...Hehehe...nie je tips yg dapat diberikan kepada awak semua...
...SELAMAT MENCUBA YER ... 
...smile always ...

THANKZ SEBAB SUDI LAWAT BLOG SAYA ! SILA LIKE YE :) !